Sol.licitud de taquilles de l’Hotel d’Entitats

Els col·lectius que actualment estan inscrits a elDirectori poden sol·licitar la cessió d’una taquilla a l’Hotel d’Enitats pel curs 2017/2018 de l’1 de juny al 10 de juliol de 2017.
Aquesta convocatòria té l’objectiu d’adjudicar l’ús i cessió de les 40 taquilles de l’Hotel d’Entitats durant el curs 2017/2018.

Per a sol·licitar la cessió s’haurà de dur el formulari que es troba a peu de pàgina al Registre General de la UAB que roman obert , de dilluns a divendres de 9h a 18h.

Bases per disposar de les taquilles de l’Hotel d’Entitats

1. Ser un col·lectiu inscrit en elDirectori en el moment d’obrir la convocatòria.

2. Omplir el Formulari_taquilles17 i dur-lo al Registre General de la UAB.

3. El termini de sol·licituds és del dia 1 de juny al 10 de juliol de 2017.

4. La cessió de l’ús de les taquilles serà entre el 15 de setembre de 2017 i el 15 de juliol de 2018

5. L’adjudicació de l’ús de les taquilles serà en funció del compliment de les condicions d’ús de les taquilles per a col·lectius de l’Hotel d’Entitats durant el curs anterior (2016/2017), de l’ordre d’arribada de les sol·licituds, de les necessitats d’emmagatzematze dels col·lectius i de la trajectòria i consolidació del col·lectiu a la UAB.

6. Prioritàriament s’adjudicaran les taquilles a col·lectius que encara no en tinguin cap. En cas de no haver-hi suficients sol·licituds, els col·lectius que ja en tinguin, podran disposar d’una segona taquilla.

Els col·lectius adjudicataris signaran un compromís d’acceptació de les condicions d’ús de les taquilles de l’Hotel d’Entitats.