Reserva d’espais

Els col·lectius inscrits a el Directori poden fer ús dels equipaments que ofereix la Unitat de Dinamització per realitzar reunions, trobades i/o activitats. L’equipament de suport principal del teixit associatiu és el Centre de Recursos, aquest s’ubica en dos espais, tots dos a la Plaça Cívica. Dins d’aquests dos espais es poden utilitzar les següents sales:

  • 3 sales de reunió amb capacitat per unes 15 persones, equipades amb projector i equip de so.
  • 1 espai multimèdia amb ordinadors i punts de connexió a la xarxa.
  • 1 despatx d’atenció a l’alumnat i gestió dels col·lectius i consells d’estudiants.
  • 1 espai de lliure accés que disposa de mobiliari útil per a generar espais de trobada i de creació de xarxes entre els col·lectius, a més de 40 armaris d’ús privatiu i temporal per emmagatzemar el material dels col·lectius (Hotel d’Entitats).
  • 1 sala d’ús polivalent amb capacitat per unes 50 persones, equipada amb projector i equip de so (Sala Annexa de l’Hotel d’Entitats).

Els despatxos i les sales de reunió es troben situats davant l’Hemeroteca i davant de l’accés a la Sala d’Estudi de l’Edifici d’Autoservei de la Plaça Cívica, mentre que l‘Hotel d’Entitats i la Sala Annexa estan situats a la primera planta de l’Edifici d’Autoservei de la Plaça Cívica.

FORMULARI RESERVA D’ESPAIS

Anuncis

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: